ANKARA / SİNCAN - Şehit Gökhan Uysal Ortaokulu

Kas

İngilizce dersinde  işlediğimiz kelimeleri balonlar üstüne yazarak kelime yarışması yaptık. Doğru kelimeyi bulan grubun yarışmacısı balonu patlattı. İngilizce öğretmenimiz Derya Akyürek ve öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Kas

Mutfağı sınıfa taşıyarak sınıfta mini bir yarışma yaptık.İngilizce dersinde mutfak ünitesini yarışmalarla anlatan öğretmenimiz Derya Akyürek'e teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuza adını veren şehidimiz Gökhan Uysal'ın kıymetli anne ve babası okulumuzu ziyarete ve okul müdürümüz Levent Baş ile tanışmaya geldiler. Bu güzel ziyaretleri bizler çok memnun etti.Duygulandığımız ziyarette Türkçe Öğretmenimiz Mehtap Bailcı'nın şehidimiz için yazmış olduğu şiirle ilgili minnettar olduklarını dile getiren ailemizi üzülerek uğurladık. Okulumuz yaşadıkça şehidimizin hatırası bizim emanetimizdir.Kendilerine teşekkür ediyor ve tekrardan tüm ailesine başsağlığı diliyoruz.

Ekm

Okul müdürümüz Levent Baş önderliğinde 2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantımızı gerçekleştirdik. Önceki yılın değerlendirmesi ile başlayan toplantımızda yeni dönem kurul seçiminin yapılması ile toplantımız sona erdi. Okul Aile Birliğinin yeni dönem başkanı olarak seçilen Semra İpek'e hayırlı olsun der güzel bir yıl geçirmeyi dileriz.