ANKARA / SİNCAN - Şehit Gökhan Uysal Ortaokulu

Levent BAŞ

1978 Ankara doğumludur.İlkokulu Ankara Mimar Kemal İlkokulu'nda ortaokul ve lise öğrenimini Ankara Yükseliş Koleji'nde tamamlamıştır.Ankaragücü Spor Kulübü'nün alt yapısından itibaren her kademesinde Hentbol oynamış olup üniversite öğrenimini Niğde Üniversitesi Aksaray BESYO’ da 2002 yılında bitirmiştir.Aynı yıl Zonguldak Çayçuma ilçesinde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak göreve başlamış ve  2010 yılında Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nde tezli yüksek lisansını tamamlayarak Ankara'nın  Etimegut ilçesine tayin olmuştur. Etimesgut ve Sincan ilçelerinde farklı okullarda Beden eğitimi öğretmeni ve müdür yardımcısı olarak görev yapmış olup 2022 yılında okulumuza müdür olarak atanmıştır. Yurt içi ve yurt dışı yayınlanmış olan makale çalışmaları ile redaktörlük yapmış olduğu çeviri kitapları bulunmaktadır. Halen İstanbul Üniversitesi (AZUEF) Rekreasyon bölümünde ikinci lisans eğitime devam etmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Yayın: 18.08.2023 - Güncelleme: 18.08.2023 22:11 - Görüntülenme: 474