ANKARA / SİNCAN - Şehit Gökhan Uysal Ortaokulu

Nis

Dahil olduğumuz let's create a board game about paris olympics isimli proje kapsamında öğrencilerimizle birlikte kahoot üzerinden quizler çözdük. Yabancı ve türk ortaklarımızın öğrencilerinin de dahil olduğu etkinliğe öğrencilerimiz keyifle dahil oldu. Çek ortağımıza teşekkür ederiz.

We solved quizzes via Kahoot with our students within the scope of the project we were involved in called Let's Create a Board Game About Paris Olympics. Our students enjoyed participating in the event, which also included the students of our foreign and Turkish partners. Thank you to our Czech partner.

EK-1 FORM

Kas

Logo seçimimize destek olabilirsiniz.

Kas

Öğretmenlerimizden Yasemin Yavuz ve Merve Koç ‘Let’s create a board game about the Paris Olympics 2024’ isimli e-twinning projesinin ortağı oldular. Ortakları arasında Polonya, Çek Cımhuriyeti, Yunanistan, Fransa ve Türkiye olan proje olimpiyat oyunlarıyla ilgili farkındalığı artırmayı, öğrencilerimize İngilizce pratik yapabilecekleri alanlar açmayı ve e-twinning ruhunu yaygınlaştırmayı amaçlıyor.

Our teachers, Yasemin Yavuz and Merve Koç, became partners of the e-twinning project called ‘Let’s create a board game about the Paris Olympics 2024’. The project, whose partners are France, Czech Republic, Poland, Greece and Turkey, aims to raise awareness about the Olympic Games, offer our students the chance to practice English and spread the e-twinning culture.

Ağu

1978 Ankara doğumludur.İlkokulu Ankara Mimar Kemal İlkokulu'nda ortaokul ve lise öğrenimini Ankara Yükseliş Koleji'nde tamamlamıştır.Ankaragücü Spor Kulübü'nün alt yapısından itibaren her kademesinde Hentbol oynamış olup üniversite öğrenimini Niğde Üniversitesi Aksaray BESYO’ da 2002 yılında bitirmiştir.Aynı yıl Zonguldak Çayçuma ilçesinde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak göreve başlamış ve  2010 yılında Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nde tezli yüksek lisansını tamamlayarak Ankara'nın  Etimegut ilçesine tayin olmuştur. Etimesgut ve Sincan ilçelerinde farklı okullarda Beden eğitimi öğretmeni ve müdür yardımcısı olarak görev yapmış olup 2022 yılında okulumuza müdür olarak atanmıştır. Yurt içi ve yurt dışı yayınlanmış olan makale çalışmaları ile redaktörlük yapmış olduğu çeviri kitapları bulunmaktadır. Halen İstanbul Üniversitesi (AZUEF) Rekreasyon bölümünde ikinci lisans eğitime devam etmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Ağu

Okulumu Sincan İlçesinde bulunan sanayi bölgesindeki alan üzerine inşa edilmiştir.Ahi Evran Mahallesi'nin tren yoluna ve sanayi bölümüne yakın olan kısmına inşaa edilen okulumuz bir helikopter kazasında şehit düşen Yüzbaşı Gökhan Uysal'ın ismini alarak 2021-2022 Eğitim Öğretim döneminde hizmete açılmıştır.

Şehit Gökhan Uysal Ortaokulu ;Ahi Evran İlköğretim Okulu olarak önceki yıllarda eğitim öğretime devam etmekte iken 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında 6287 numaralı ilköğretim ve eğitim kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun kapsamında okulumuz ortaokul  ve ilkokul olarak ayrılmış bir süre ilkokulla aynı binada eğitim devam etmiş ; 2021 -2022 Eğitim Dönemi itibariyle yeni binasında yeni ismiyle  halen eğitim-öğretime ortaokul olarak devam etmektedir.

Okumak için linke tıklayınız

Ock

Müdür Yardımcımız Esra Azize Şimşek'in öncülüğünde okulumuzda eTwinning eğitimi planlanmaktadır.Şimdilik 10 saatlik olarak planlanan eğitimimize katılmak isterseniz okul müdürümüz Levent Baş'la iletişime geçiniz.

Ock

Sincan Belediyesi ile sokak hayvanlarımıza sahip çıkıyoruz.

Ock

Ankara Güreş Turnuvası'nda öğrencimiz Ömer Faruk Ankara 2.si olarak bizleri onurlandırdı.

Ock

Kızılay'a kan bağışı ile kitap hediyesi kazandığımız etkinlikten...